- -8,02 zł

Gdy otaczają cię życzliwi ludzie, żadna wichura nie będzie w stanie cię złamać.
Osiemnastoletnia Julia marzy tylko o tym, by zostać prawną opiekunką swojego młodszego brata, Antka. Po ...
Filip, szanowany prawnik i biznesmen, poznaje kobietę swojego życia, Laurę, która zostaje zamordowana w niejasnych okolicznościach. Kto za tym stoi? Komu będzie zależało na rozwikłaniu zagadki? ...
Bez względu na wszystko nie zdradzaj zakończenia!
Nie ufaj tej książce...
Nie ufaj tej historii...
Nie ufaj sobie.
Tylko mąż i żona wiedzą, co się dzieje w ich ...
Jest idealny w każdym calu. I jest wrogiem!
Zaaranżowane małżeństwo? To w XXI wieku raczej rzadko spotykane, nawet wśród rodzin królewskich. Ale Shannon Foster, chociaż nie jest królową, ...
Ciężko jest traktować swoją dyrektorkę na poważnie, kiedy ma na sobie kostium jednorożca, prawda? Uwielbiam być w Szkole im. Św. Zgryzoty (czyli po prostu Świętej Zgryzi). To nie jest zwykła szkoła. To zwariowane miejsce pełne oryginalnych osobowości. Mamy tutaj lekcje z umiejętności cyrkowych, piżamowe apele, lekcje budowania domków na drzewach i zwariowaną kozę o imieniu Miga. A co ...
Ciężko jest traktować swoją dyrektorkę na poważnie, kiedy ma na sobie kostium jednorożca, prawda? Uwielbiam być w Szkole im. Św. Zgryzoty (czyli po prostu Świętej Zgryzi). To nie jest zwykła szkoła. To zwariowane miejsce pełne oryginalnych osobowości. Mamy tutaj lekcje z umiejętności cyrkowych, piżamowe apele, lekcje budowania domków na drzewach i zwariowaną kozę o imieniu Miga. A co najlepsze, właśnie dowiedziałam się, że szkoła weźmie udział w konkursie filmów krótkometrażowych, a Lulu (nasza Dyrektorka) mianowała mnie REŻYSERKĄ!
Mam w głowie milion pomysłów, ale ciężko mi się skupić przez te ciągłe HAŁASY, ZGIEŁK i WARIACTWA. Nie wspominając już o DUCHU W OGRODZIE… Ale damy sobie radę, prawda?
Seria „Szkoła im. św. Zgryzoty” to pełna zwariowanego humoru, lekka, szybko czytająca się historia o jedenastoletniej dziewczynce Dani, która trafia do szkoły z internatem – Szkoły im. św. Zgryzoty. Jest to zwariowane miejsce pełne oryginalnych osobowości, w którym nie obowiązują żadne sztywne zasady, a zamiast zwykłych lekcji są m.in. zajęcia z umiejętności cyrkowych czy budowania domków na drzewie. Początkowo niechętna dziewczynka z czasem dała szansę nowej szkole, zawiązała przyjaźnie i zaczęła świetnie się bawić.